Prijzen PCR-Test met COVID reisdocument
☝Nu korting, Bestel Vandaag je pcr-test!☝
Minder Testen in Hengelo

Testen op corona stopt ook in Hengelo voorlopig niet

Nu de maatregelen van de overheid minder streng zijn betekent het niet dat we minder zullen gaan testen in Hengelo. Het is nog steeds raadzaam om bij klachten je eigen gezondheid in de gaten te houden en te voorkomen dat je anderen besmet. Vooral voor ouderen blijft corona een risicovol virus waar je flink ziek van kunt worden. En moet je in quarantaine dan kun je altijd wat vervelende klussen in huis aanpakken.

Tweede boostervaccinatie

De groep van boven de zeventig jaar krijgt ook het advies om een tweede boostervaccinatie te nemen. Dit adviseert de gezondheidsraad het Ministerie van Volksgezondheid. Naast deze groep ouderen kunnen ook kwetsbare ouderen een tweede boosterprik krijgen. Dat advies geldt niet voor de rest van de volwassenen. Bij een kwetsbare groep kun je denken aan ouderen in een verzorgingstehuis, volwassenen met downsyndroom en volwassenen met een ernstige immuunstoornis.

Het blijft echter wel dringend nodig om bij een vermoeden van besmetting je wel te laten testen. Gelukkig blijkt het dat de meeste mensen minder ziek worden van de omikron variant. Ben je na het testen besmet dan is er nog steeds een quarantaineplicht van minstens vijf dagen. Voorheen was die periode tien dagen. Verveel je je tijdens die periode dan is het nuttig om je tijd toch nuttig te besteden en misschien wat vervelende klusjes in huis aan te pakken.

Klussen

Wanneer je in bijvoorbeeld in Hengelo of Amsterdam een nieuwe woning hebt betrokken kun je altijd kijken of je interieur nog helemaal up to date is. Of het nu gaat om nieuwbouw of een monument, de vloer is allesbepalend voor de sfeer en uitstraling van het interieur. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor woningen in Amsterdam, maar ook voor Hengelo en de rest van Nederland. Kijk je naar de gietvloer prijzen dan kies je voor een vloer waar je jarenlang plezier van hebt.

Lange levensduur

Het mag dan een iets meer dan gemiddelde investering zijn, je bent er bij de juiste verwerking, zeker van dat deze vloer tientallen jaren meegaat. Zeker als je net een ander huis hebt gekocht is dit beslist een duurzame investering waar je een lange tijd plezier van zult hebben. Vloeren Amsterdam krijgen met een gietvloer absoluut een meerwaarde.

Kosten PCR coronatest met COVID reisverklaring
☝Nu korting, Bestel Vandaag je test!☝

Het is niet alleen verstandig om te investeren in de duurzaamheid van je huis, maar ook het goed in de gaten van je eigen lichaam en gezondheid is een belangrijk element van een leefbare samenleving. Blijft dus je gezondheid zelf ook goed in de gaten houden. Dat geldt ook voor de groep mensen die al een eerste booster heeft gekregen. Eigenlijk is het te vergelijken met de jaarlijkse griepprik, daarvan neemt de effectiviteit na een maand of drie ook af. Zo ben je na je eerste boosterprik na een kwartaal ook minder beschermd. Het zou dus kunnen zijn dat na de zomer het aantal besmettingen en daaraan gerelateerde ziekenhuisopnames weer kan oplopen. Het blijft dus verstandig om je regelmatig te blijven testen ook al heb je een kleine verkoudheid of milde klachten, je kunt tenslotte ook nog altijd een kwetsbaar familielid aansteken.

Prijzen PCR sneltest met Non-COVID document
☝Tijdelijk hoge kortingen: Koop Vandaag je coronatest!☝
Scroll naar top