Prijzen PCR-Test met COVID reisdocument
☝Nu korting, Bestel Vandaag je pcr-test!☝
QR-code printen CoronaCheck voor reizen

Kun je de QR-code van CoronaCheck printen?

Als je geen smartphone hebt en wilt reizen kun je de QR-code printen. Dit kan via de website van CoronaCheck, je hoeft geen app te downloaden. Lees hier hoe. 

Coronatoegangsbewijs 

Het coronatoegangsbewijs is een QR-code die je tegenwoordig op veel plekken nodig hebt om toegang te krijgen. Denk hierbij aan de horeca, musea, evenementen, en bijvoorbeeld de sauna. Om de QR-code te krijgen moet je in het bezit zijn van het volgende:

  • Herstelbewijs – Dit is een bewijs dat geldig is 11 dagen nadat je positief getest bent op corona bij de GGD tot 180 dagen nadat je positief getest bent. Tot 8 februari 2022 was de geldigheid nog 365 dagen. 
  • Vaccinatiebewijs – 14 dagen na de tweede prik met AstraZeneca, Moderna of Pfizer, of 28 dagen na je prik met Janssen heb je recht op dit type bewijs. Het is volgens de Nederlandse wet 270 dagen geldig. Daarna heb je een booster nodig om het bewijs geldig te houden. Je kunt momenteel zonder afspraak een booster halen. 
  • Negatieve testuitslag – Als je een PCR-test Hengelo hebt laten doen en de uitslag is negatief dan heb je 24 uur om hiermee toegang te krijgen. 

QR-code CoronaCheck printen 

Wil je de QR-code printen omdat je liever een papier in handen hebt of omdat je geen smartphone hebt dan kan dat via deze website. Je kunt op de website kiezen of je een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs wil uitprinten. Daarna moet je inloggen met de DigiD om jouw gegevens te downloaden en uit te printen. 

Geprinte QR-code gebruiken

Als je een gelegenheid gaat bezoeken waar je een QR-code nodig hebt dan neem je de geprinte versie mee en een geldig legitimatiebewijs zodat gecontroleerd kan worden of het bewijs ook daadwerkelijk van jou is. 

Prijzen PCR sneltest met Non-COVID document
☝Tijdelijk hoge kortingen: Koop Vandaag je coronatest!☝
Scroll naar top