Prijzen PCR-Test met COVID reisdocument
☝Nu korting, Bestel Vandaag je pcr-test!☝
coronatest sneltest en pcr test afnemen met reis certificaat in goor direct uitslag bij coronatest-hengelo.com

Coronatest in Goor

 Corona werd in December voor het eerst vastgesteld in China. Na een korte tijd, wist het virus zich snel te verspreiden. Zo kwam het ook snel in Europa en in eind februari in Nederland. Al snel was het virus door het land verspreid. Na een aantal maanden, kwamen de coronatesten uit. De test kan zien of iemand het virus bij zich draagt. Nu is er ook een andere coronatest  ontwikkeld. Dit noemen ze de corona sneltest. De test zorgt er voor dat je binnen 15 minuten uitslag hebt. Dit is voor mensen erg fijn, ze hoeven dan niet 48 uur te wachten op de uitslag.

Hoe werkt de coronatest in Goor

Als je een afspraak hebt voor een coronatest in Goor, is het belangrijk om je legitimatiebewijs mee te nemen. Als je in de buurt van Goor woont is het heel gemakkelijk, beide teststraten liggen namelijk in Goor zelf. Je hoeft dus niet ver te reizen om je te laten testen.

Wanneer je bij de afspraak aan komt, moet je in de rij staan. Let wel op, dit moet op een gepaste afstand. Als je aan de beurt bent, gaat de test heel snel. Ze willen eventjes een wattenstaaf door je neus halen en daarna nog een in je mond. Dit is om speeksel en bacteriën af te nemen. Het gevoel van de staafjes in je neus en mond zijn niet fijn, maar pijnlijk is het niet. Als je klaar bent, krijg je een informatiefolder mee waar alle belangrijke informatie opstaat die je moet weten. 

Ben je getest, ga dan ook meteen naar huis. Als je nog naar de winkel gaat, kan het zijn dat je andere mensen besmet met het virus. Dit willen wel niet hebben, ga daarom in zelf quarantaine totdat je een negatieve testuitslag hebt.

Kosten PCR coronatest met COVID reisverklaring
☝Nu korting, Bestel Vandaag je test!☝

Wanneer ontvang ik de uitslag van de coronatest in Goor?

coronatest sneltest en pcr test afnemen met reis certificaat in goor direct uitslag bij coronatest-hengelo.com

Als je getest bent op het coronavirus, is het belangrijk om in zelf quarantaine te gaan totdat je een negatieve uitslag hebt gekregen. De uitslag wordt vaak binnen 48 vermeld en kan soms uitlopen wanneer het heel druk is. Als de uitslag binnen is, wordt je gebeld door een GGD medewerker. Als je ervoor hebt gekozen om de uitslag te zien via jouw digid, dan moet je inloggen met je digid. Wanneer je dit hebt gedaan, zal je de uitslag kunnen zien. 

Als je negatief getest bent op het coronavirus, hoef je je geen zorgen te maken. Je kan gewoon weer naar buiten want je hebt geen corona. Daarentegen als je positief bent getest, is het dringend om 10 dagen in quarantaine te gaan. Wanneer je na de 10 dagen 24 uur klachtenvrij bent, kan je gewoon weer naar buiten. Dan heb je namelijk geen corona meer. Als je na de 10 dagen quarantaine nog steeds symptomen hebt van het coronavirus, is het advies dringend om langer binnen te blijven totdat je echt 24 uur klachtenvrij bent.

Prijzen PCR sneltest met Non-COVID document
☝Tijdelijk hoge kortingen: Koop Vandaag je coronatest!☝
Scroll naar top