Prijzen PCR-Test met COVID reisdocument
☝Nu korting, Bestel Vandaag je pcr-test!☝
coronatest sneltest en pcr test afnemen met reis certificaat in enter direct uitslag bij coronatest-hengelo.com

Coronatest in Enter afleggen

De symptomen van het coronavirus zijn precies hetzelfde als die van de gewone griep. Daarom maken mensen vaak de fout om geen coronatest te laten doen. Als je bekende klachten hebt is het handig om een test te laten doen. Een afspraak maken voor een coronatest, doe je gemakkelijk via jouw digid. Je kunt dan namelijk inloggen en zelf een afspraak maken. Ook in de buurt van Enter kun je terecht voor een normale coronatest  en een sneltest. Als je bent getest op het virus, is het handig om in quarantaine te gaan totdat je de negatieve uitslag binnen hebt. 

Hoe werkt een coronatest in Enter?

Als je een coronatest in Enter aflgegt, is het handig om dit bij jou in de buurt te doen. Woon je in de buurt van Enter, kan je het beste naar Almelo voor een test bij de GGD of een commerciële sneltest. Als je op locatie aankomt is het nodig om je legitimatiebewijs bij je te hebben. Bij de testlocatie moet je in de rij staan totdat je aan de beurt bent. Als je aan de beurt bent, wordt er gevraagd naar je legitimatiebewijs. Als je dit hebt laten zien, vragen de medewerkers om plaats te nemen op een stoel.

Er wordt dan een staafje door je neus gehaald. Dit gevoel is niet fijn maar niet pijnlijk. Als dit klaar is, gaat er een staafje in je mond. Dit is enkel om wat speeksel af te nemen. Wanneer alles is gebeurd, krijg je een informatiefolder mee waar alle belangrijke informatie in staat. Als je klaar bent, is het noodzakelijk om thuis te wachten op de uitslag. Dit kan ongeveer 48 uur duren. Je mag dan ook niet naar buiten, zo voorkom je dat je andere eventueel besmet.

Mag ik vaker getest worden op het coronavirus?

Als je al een keer bent getest op het coronavirus, mag je nog steeds getest worden op het virus. Het is alleen niet de bedoeling dat je elke week jezelf laat testen op het virus, zo blijven er weinig testen over voor anderen. Vaker testen, wordt ook gestimuleerd als je nog klachten hebt. Wanneer je getest bent op het coronavirus en enkele dagen later de klachten terugkomen, kan je je opnieuw laten testen bij een GGD testlocatie bij jou in de buurt. Je moet dan wel weer in quarantaine totdat je een negatieve testuitslag hebt.

coronatest sneltest en pcr test afnemen met reis certificaat in enter direct uitslag bij coronatest-hengelo.com

 

Kosten PCR coronatest met COVID reisverklaring
☝Nu korting, Bestel Vandaag je test!☝

Positief getest op het corona virus

Als je positief bent getest op het coronavirus, is het noodzakelijk om in quarantaine te gaan. Dit moet je 10 dagen doen totdat je 24 uur klachtenvrij bent. Als je na de 10 dagen nog niet klachtenvrij bent, kan je ook nog niet naar buiten gaan. Je kan het virus namelijk nog in je hebben waardoor je omstandigen kunt besmetten met het virus. Als je 24 uur klachtenvrij bent, kan je gewoon weer naar buiten en kan je andere mensen niet meer besmetten met het virus. Als de klachten na enkele dagen weer terugkeren, is het belangrijk om opnieuw een coronatest te laten afnemen. 

Prijzen PCR sneltest met Non-COVID document
☝Tijdelijk hoge kortingen: Koop Vandaag je coronatest!☝
Scroll naar top