Prijzen PCR-Test met COVID reisdocument
☝Nu korting, Bestel Vandaag je pcr-test!☝
coronatest sneltest en pcr test afnemen met reis certificaat in borne direct uitslag bij coronatest-hengelo.com

Coronatest in Borne Letterveld

Wanneer je de bekende corona symptomen hebt, is het verstandig om een coronatest in Borne Letterveld te laten afnemen. Wanneer je een test doet, weet je of je het coronavirus bij je draagt of niet. De coronatest wordt binnen enkele minuten uitgevoerd waardoor je ook weer snel naar huis kunt gaan. Naast de coronatest van de GGD kan je ook kiezen voor een corona sneltest. De corona sneltesten zorgen ervoor dat je vaak binnen een kwartier de uitslag hebt. Aan de corona sneltesten zitten wel kosten verbonden. Zo kost een test 70 euro per stuk. Dit is best een flinke prijs, maar het kan ook voordelig uitpakken. 

Waar kan ik een coronatest doen in Borne Letterveld?

Een sneltest kan je in Borne Letterveld verkrijgen. Het is dan de bedoeling dat je net zo als bij de normale test naar een testlocatie moet om de coronatest  te laten afnemen. Je kan ervoor kiezen om in de auto te wachten of thuis te wachten. Na uiterlijk een uur krijg je de uitslag binnen en kan je met een negatieve test gewoon weer je dagelijkse dingen doen. 

Hoe werkt de test?

Als je een afspraak hebt gemaakt voor de coronatest, is het de bedoeling dat je naar de dichtstbijzijnde testlocatie komt. Hier moet je dan in de rij wachten totdat je aan de beurt bent. De rij kan maximaal uitlopen tot een kwartier. Als je aan de beurt bent, duurt dit maar twee minuten. De eerste stap is dat je jezelf moet legitimeren.

Als je dit hebt gedaan, wordt er een staafje in je neus gestopt. Dit staafje komt best ver achter in je neus. Dit kan een naar gevoel zijn maar dat het pijnlijk is kan je het ook niet noemen. Wanneer dit klaar is, komt er een ander staafje in je mond. Dit is enkel om wat speeksel af te nemen. Ook dit gevoel kan een paar seconden naar zijn.

De informatiefolder 

Als je naar een coronatest locatie moet omdat je je moet laten testen op het coronavirus, krijg je een informatiefolder mee waar alle belangrijke informatie in staat die je moet weten. Zo staat in de folder wat je allemaal wel en niet kunt doen na een coronatest. Wanneer je getest bent, moet je bijvoorbeeld in zelf quarantaine totdat je een negatieve uitslag binnen hebt.

Kosten PCR coronatest met COVID reisverklaring
☝Nu korting, Bestel Vandaag je test!☝

Wanneer je positief getest bent op het coronavirus, is het de bedoeling dat je 10 dagen in quarantaine gaat totdat je 24 uur klachtenvrij bent. Als je daarom niet 24 uur klachtenvrij bent, is het advies dringend om nog binnen te blijven totdat je geen klachten meer hebt. Ben je wel negatief getest en komen de klachten enkele dagen later terug? Dan is het advies ook dringend om opnieuw een coronatest  aan te vragen.

Kan ik mezelf vaker laten testen op het coronavirus?

Wanneer je al een keer een coronatest  hebt gaan, is het nog steeds mogelijk om nog een keer een test te laten doen. Als de overheid er namelijk voor kiest dat iedereen zich maar één of twee keer mag laten testen op het coronavirus, kunnen we nooit van het virus af komen.

Het niet de bedoeling dat je elke week een coronatest  laat doen omdat je bijvoorbeeld elke week zeker wilt weten of je corona hebt of niet. Als je recentelijk bent getest en de symptomen van het coronavirus zijn teruggekomen, is het zelfs noodzakelijk om opnieuw een coronatest  te laten doen. Wacht daarom niet al te lang met testen en zorg dat je het snel gedaan hebt wanneer je de corona symptomen hebt gekregen. 

Wat gebeurd er na een coronatest ?

Als je een coronatest  hebt gedaan, is het handig om tot de uitslag binnen te blijven. Wanneer de uitslag negatief is en je hebt geen klachten meer, kan je gewoon weer naar buiten of naar je werk. Je bent dan niet besmettelijk voor andere personen. Wanneer je wel positief bent getest op het coronavirus, is het van belang dat je 10 dagen in quarantaine gaat. Als de 10 dagen voorbij zijn en je nog steeds de symptomen hebt, is het noodzakelijk om de quarantaine te verlengen.

Je kan namelijk nog steeds corona hebben waardoor je andere mensen kan besmetten. Wacht daarom veilig binnen totdat je geen corona klachten meer hebt. Als je 24 uur klachtenvrij bent, kan je gewoon weer naar buiten en naar je werk. Na een coronatest, is het nog steeds mogelijk om je vaker te laten testen op het coronavirus.

Prijzen PCR sneltest met Non-COVID document
☝Tijdelijk hoge kortingen: Koop Vandaag je coronatest!☝
Scroll naar top