Prijzen PCR-Test met COVID reisdocument
☝Nu korting, Bestel Vandaag je pcr-test!☝
coronatest sneltest en pcr test afnemen met reis certificaat in albergen direct uitslag bij coronatest-hengelo.com

Coronatest in Albergen afleggen

Als je symptomen hebt van het coronavirus, is het handig om jezelf te laten testen op het virus. Door de coronatest weet je of je corona hebt of niet. Tegenwoordig kun je je opnieuw laten testen op het virus. Dit kan ook in Albergen. In Albergen kunnen ze je testen met een normale coronatest , maar ook met een corona sneltest. De corona sneltesten zijn bedoeld voor mensen die niet lang kunnen wachten op de uitslag van de test. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je op je werk aanwezig moet zijn waardoor je snel een negatieve uitslag nodig hebt. Als je deze nodig hebt, kun je een corona sneltest aanvragen. De kosten van de corona sneltest zijn 70 euro per stuk. 

Waar kan ik terecht voor een coronatest in Albergen?

 In Albergen kan je terecht als je een sneltest wilt laten doen, wil je een test van de GGD kan je het beste naar Almelo. Je kan online een afspraak maken via jouw digid. Als je dit hebt gedaan, kun je op afspraak de testlocatie bezoeken. De test zelf is binnen enkele minuten gebeurd. 

Een GGD medewerker haalt een staafje door je neus en een staafje door je mond. Het gevoel van het staafje is niet pijnlijk maar het is ook geen fijn gevoel. Als je de coronatest hebt gedaan, is het van belang dat je in quarantaine gaat totdat je een negatieve testuitslag hebt gekregen. Als je dus positief bent getest op het coronavirus, is het van belang dat je 10 dagen in quarantaine gaat totdat je 24 uur klachtenvrij bent. Wanneer je na de 10 dagen nog niet 24 klachtenvrij bent, is het advies dringend om de quarantaine te verlengen. 

Hoe kan ik naar de corona afspraak komen?

Als je een afspraak hebt gemaakt voor een coronatest , is het niet mogelijk om met het openbaar vervoer te komen. Je kan namelijk andere mensen besmetten met het virus dat jij misschien in je draagt. Je kan wel komen met de auto, fiets, rolstoel of scootmobiel. Zo zijn de testplaatsen ook rolstoelvriendelijk.

Als je op de fiets, rolstoel of scootmobiel komt, is het van belang dat je tijdens de reis een mondkapje draagt. Zo voorkom je namelijk dat je andere mensen kan besmetten. Ook als je getest bent, is het niet mogelijk om met het openbaar vervoer terug naar huis te gaan. Je hebt namelijk de uitslag nog niet binnen en je weet dus niet of je positief of negatief getest bent. Daarom moet je tot die tijd in quarantaine. 

Kosten PCR coronatest met COVID reisverklaring
☝Nu korting, Bestel Vandaag je test!☝
coronatest sneltest en pcr test afnemen met reis certificaat in albergen direct uitslag bij coronatest-hengelo.com

Ik ben positief/negatief getest op het coronavirus

Als je negatief bent getest op het coronavirus, hoef je niet meer binnen te zitten. Je kan verder met je dagelijks leven want je hebt geen corona. Als je daarentegen positief bent getest op het coronavirus, betekent dit dat je corona hebt. Het is dan noodzakelijk om binnen te blijven totdat je 24 uur klachtenvrij bent. Als je na 10 dagen quarantaine nog steeds klachten hebt, is het advies om de quarantaine te verlengen met een aantal dagen totdat je 24 uur helemaal klachtenvrij bent. 

Prijzen PCR sneltest met Non-COVID document
☝Tijdelijk hoge kortingen: Koop Vandaag je coronatest!☝
Scroll naar top